Κωδικός: 22969

Εκπαιδευτικό Συνεργατικό Παιχνίδι - Σώστε το Δάσος - Ludattica For Agenda 2030

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
33,90 €

Το «Save the Forest» είναι ένα πραγματικά πρωτότυπο και ιδιαίτερο επιτραπέζιο παιχνίδι, που αποσκοπεί στο να ενθαρρύνει τα παιδιά να μάθουν να σέβονται, να αγαπούν και να προστατεύουν το περιβάλλον. Απομονώστε τα σκοτεινά σύννεφα της μόλυνσης, αναδασώνοντας το αποψιλωμένο δάσος και σώστε τον πλανήτη!

Agenda 2030: Μια σειρά παιχνιδιών που έχουν σχεδιαστεί για να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά για τα ζητήματα σχετικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη του πλανήτη μας σύμφωνα με την Παγκόσμια ατζέντα 2030. Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και ασχολείται με θέματα όπως η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και η προστασία της βιοποικιλότητας, η προστασία της ζωής και της ευημερίας των ειδών καθώς και τη σημασία της συνεργασίας για την επίτευξη αυτών των στόχων, και πολλά άλλα.
Κάθε παιχνίδι παρουσιάζεται με απλό και αστείο τρόπο. Ο στόχος είναι να συμμετάσχουν τα μικρά παιδιά και να αναπτύξουν τη συνείδησή τους και να καταλάβουν ότι είναι μέρος αυτής της αλλαγής επειδή κανείς δεν είναι τελικά τόσο μικρός για να αλλάξει τον κόσμο!

Περιλαμβάνει: Ταμπλό παζλ, 35 διαμορφωμένα φυτά, βάση για τη κατασκευή του δάσους, 16 σύννεφα αιθαλομίχλης,6 ζώακια, ζάρι καθώς και οδηγίες στα Ελληνικά.

Τύπος παιχνιδιού: Οικολογικής συνείδησης, εκπαιδευτικό, γνώσεων.

Κατάλληλο για 2 έως 6 παίχτες.

Ηλικία από 3 ετών!


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €