Κωδικός: 22938

Εκπαιδευτικό Συνεργατικό Παιχνίδι - Ας Σώσουμε τα Ζώα του Πλανήτη μας - Ludattica For Agenda 2030

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
28,90 €

Μία ομάδα από ζωάκια που κινδυνεύουν προς εξαφάνιση κρύβεται και περιμένει να έρθετε να τη σώσετε! Η αποστολή σας είναι απλή: προστατέψτε τα ζωάκια και βοηθήστε τα να επιστρέψουν με ασφάλεια στο φυσικό τους περιβάλλον, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που σας δίνονται. Το «Let's Save the Animals» αποσκοπεί να ενημερώσει τα παιδιά για το πολύ σημαντικό αυτό ζήτημα και να τα ευαισθητοποιήσει στα θέματα προστασίας του πλανήτη και των ζώων που τον μοιράζονται μαζί μας.

Agenda 2030: Μια σειρά παιχνιδιών που έχουν σχεδιαστεί για να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά για τα ζητήματα σχετικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη του πλανήτη μας σύμφωνα με την Παγκόσμια ατζέντα 2030. Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και ασχολείται με θέματα όπως η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και η προστασία της βιοποικιλότητας, η προστασία της ζωής και της ευημερίας των ειδών καθώς και τη σημασία της συνεργασίας για την επίτευξη αυτών των στόχων, και πολλά άλλα.
Κάθε παιχνίδι παρουσιάζεται με απλό και αστείο τρόπο. Ο στόχος είναι να συμμετάσχουν τα μικρά παιδιά και να αναπτύξουν τη συνείδησή τους και να καταλάβουν ότι είναι μέρος αυτής της αλλαγής επειδή κανείς δεν είναι τελικά τόσο μικρός για να αλλάξει τον κόσμο!

Περιλαμβάνει: Παγκόσμιος χάρτης παζλ, 20 διαμορφωμένα ζώα, 20 βάσεις καρτών για ζώα, 20 πλακίδια identity cards, αριθμημένος τροχός καθώς και οδηγίες στα Ελληνικά.

Τύπος παιχνιδιού: Οικολογικής συνείδησης, εκπαιδευτικό, γνώσεων.

Κατάλληλο για 3+ παίχτες.

Ηλικία από 3 ετών!


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €