Κωδικός: 505109

Ξύλινος Μαγνητικός πίνακας & Ασπροπίνακας Επιβράβευσης - Μονόκεροι - 50/50Games

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
19,90 €

Ο πιο εύκολος και διασκεδαστικός τρόπος για να γίνεις συνεπής! Ένα ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό μέσο ενθάρρυνσης που επιφέρει θετικά αποτελέσματα στις συνήθειες και τη συμπεριφορά του παιδιού. Εφαρμόζοντας το μοτίβο του στόχου-επιβράβευσης, το παιδί γίνεται υπεύθυνο και συνεπές στις υποχρεώσεις του και δομώντας το δικό του πρόγραμμα μαθαίνει την έννοια της υπομονής. Παράλληλα αποκτά αίσθημα αυτοεκτίμησης και κανόνες καλής συμπεριφοράς μέσω της επανάληψης. Με αυτόν τον τρόπο, διδάσκονται με αποτελεσματικό και διασκεδαστικό τρόπο θετικές συνήθειες και παράλληλα διορθώνονται τυχόν κακές που έχουν εδραιωθεί.

Η φιλοσοφία του Πίνακα Επιβράβευσης στηρίζεται στην επιστημονική κι εκπαιδευτική θεωρία του Συμπεριφορισμού σύμφωνα με την οποία η αλληλεπίδραση του ατόμου με τα ερεθίσματα του περιβάλλοντός του το οδηγεί στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς του.

Περιλαμβάνει: 1 ξύλινος μαγνητικός πίνακας & ασπροπίνακας, 35 ροζ καρδούλες μαγνητάκια, 15 μοβ καρδούλες μαγνητάκια, 9 μαγνήτες με δραστηριότητες, 2 κενοί μαγνήτες και 1 φύλλο οδηγιών

Διαστάσεις: 32 x 40 εκ.

Ηλικία από 3 ετών.

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ

Προτείνουμε

To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €