Κωδικός: 13549-1

Κρυφοί Ηγέτες (Επέκταση) - Meeple On Board

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
26,90 €

Τέσσερις άγνωστοι απόγονοι του Αυτοκράτορα έχουν αποκρυπτογραφήσει τους αρχαίους θρύλους και κάλεσαν τα ισχυρά πνεύματα-φύλακες της Όσρα. Το τελετουργικό τους έχει αποκαλύψει νέους θησαυρούς αλλά και έφερε την απληστία στις καρδιές πολλών. Θα καταφέρουν ο νέοι ηγέτες-φύλακες να θέσουν τη γη υπό τον έλεγχό τους ή θα επικρατήσουν οι κατεστημένες δυνάμεις;

Αυτή η επέκταση για τους Κρυφούς Ηγέτες αποτελείται από 3 ενότητες:

-Μία νέα φατρία, τέσσερις ηγέτες και 20 νέοι ήρωες. Οι φύλακες είναι ισχυρή φυλή. Οποιοσδήποτε μπορεί να τους χρησιμοποιήσει, αλλά πρέπει να το κάνει με σύνεση αλλιώς θα προκάλεσετε τη νίκη των Ηγετών-Φυλάκων. Αυτό προσθέτει ένα νέο επίπεδο επαγωγικού συλλογισμού, μία νέα συνθήκη νίκης και πολλές ισχυρές νέες ικανότητες στο παιχνίδι

-Τα Κειμήλια θα αναβαθμίσουν τον ηγέτη σας. Κάθε κειμήλιο δίνει στον/στην παίκτη/τρια που το κατέχει μία μοναδική ικανότητα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί 2-3 φορές κατά τη διάρκεια της παρτίδας. Αυτό δίνει σε κάθε παίκτη/τρια ένα μοναδικό τρόπο παιχνιδιού και αποκλειστικές στρατηγικές επιλογές.

-Ένα σάκο γεμάτο επικίνδυνες μάρκες διαφθοράς. Δύο φορές κατά τη διάρκεια κάθε παρτίδας, ένα κύμα διαφθοράς σας επιτρέπει να αλλάξετε μυστικά το σε ποια φατρία είναι πιστοί οι ήρωες σας και οι ήρωες των φίλων σας. Όμως προσέχετε: Κάποιες από αυτές τις αλλαγές είναι επικίνδυνες παγίδες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους/τις παίκτες/τριες για να προστατέψουν τους ήρωες τους από τις επιθέσεις των φίλων τους.

Περιλαμβάνονται: 4 κάρτες ηγετών, 30 κάρτες ηρώων, 6 κάρτες μοίρας, 1 δείκτης, 36 μάρκες, 1 σάκος, 6 κάρτες κειμηλίων, 3 κάρτες βοήθειας και οδηγίες.

Διάρκεια Παιχνιδιού: 30 λεπτά.

Τύπος παιχνιδιού: Παρέας, στρατηγικής, σκέψης..

Κατάλληλο για 2 έως 6 παίχτες.

Ηλικία από 10 ετών!


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €