Κωδικός: 09351

Ζωγραφίζω Αυτοκόλλητα με Εφέ Μαρμάρου - Ζωάκια της Ζούγκλας - Djeco

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
34,70 €

Ανακαλύψτε τη νέα δραστηριότητα από την Djeco, μια πρωτότυπη δημιουργική κατασκευή για παιδιά ηλικίας 7 ετών και πάνω, που θα τους επιτρέψει να μάθουν πώς να "μαρμαρώνουν" χαρτί με χρωματιστά μελάνια.

Βήμα-βήμα, το παιδί συμπληρώνει τους πίνακες χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα που «εκτύπωσε» μόνο του. Ρίχνει τα μελάνια σταγόνα-σταγόνα και μετά τα ανακατεύει: Τα χρώματα μπλέκονται χωρίς να θολώνουν. Στη συνέχεια τοποθετεί τα αυτοκόλλητα στην επιφάνεια του μπάνιου για να μεταφέρει τα σχέδια στο χαρτί. Τα σχέδια που δημιουργούνται μεταφέρονται στο χαρτί ως δια μαγείας! Μια ιδανική διασκεδαστική δραστηριότητα για να ανακαλύψετε μια εντυπωσιακή τεχνική εκτύπωσης. Το κουτί περιλαμβάνει 6 διαφορετικά μελάνια για να εφεύρετε μια πληθώρα σχεδίων.

Περιλαμβάνει: 4 εικονογραφημένοι πίνακες (21 x 28 cm), 44 αυτοκόλλητα για "εκτύπωση", 1 πλαστικό δοχείο, 5 μπουκάλια έγχρωμο μελάνι (πράσινο, πορτοκαλί, μαύρο, μπλε, καφέ), 1 άσπρο μελάνη 1 διάφανη προστατευτική μεμβράνη, 3 σακούλες σκόνη μπάνιου , 3 ξυλάκια, 1 κουτί αποθήκευσης με ελαστικό κλείσιμο για άνετη αποθήκευση όλων μετά το παιχνίδι και έγχρωμες οδηγίες βήμα προς βήμα.

Ηλικία από 7 ετών!Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ

Προτείνουμε

To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €