Κωδικός: 80600-25

Art Markers: Σετ μαρκαδοράκια με Βάση το Νερό - Brush & Fineliner (120 Χρωμάτων) - Ohuhu

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
54,50 €

Μαρκαδόροι Maui series, 120 χρωμάτων με 2 μύτες ανά μαρκαδόρο, από την Ohuhu όμορφα συσκευασμένοι σε μια χαρτονένια θήκη ζωγραφισμένη με λουλούδια.

Η λεπτή μύτη (fine) 0,4 mm μπορεί να χρωματίσει λεπτομερώς τις μικρές περιοχές ενώ είναι επίσης κατάλληλη για γραφή και σκίαση με μέγιστη ακρίβεια. Η δεύτερη μύτη πινέλου (brush) 1-2 mm είναι ιδιαίτερα μαλακή και χάρη στη διάμετρό της μπορεί να καλύψει μεγάλες περιοχές και να χρησιμοποιηθεί για σκίαση, χρωματισμό, ανάμειξη και άλλα. Επιπλέον, η λεπτή μύτη είναι ιδανική για σημειώσεις, ενώ η μύτη πινέλου είναι πιο εύκολο να δημιουργήσει μοτίβα και σύμβολα καλλιγραφίας. Διακοσμήστε τις σημειώσεις σας και το bullet journal σας με τα μοναδικά χρώματα τις σειράς.

Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 5 ανταλλακτικές μύτες βούρτσας, 3 λεπτές μύτες και μια κάρτα στην οποία μπορείτε να φτιάξετε δικό σας χρωματολόγιο. 

Με την εξαιρετική και όμορφη συσκευασία, αυτό το σετ μαρκαδόρων είναι μια τέλεια επιλογή δώρου.

Το μελάνι είναι υδατοδιαλυτό και μπορείτε να πετύχετε όμορφα εφέ ακουαρέλας προ-βρέχοντας μια περιοχή με λίγο νερό και στη συνέχεια χρωματίζοντας την περιοχή με τα χρώματα που θέλετε να συνδυάσετε. Το μελάνι στεγνώνει άμεσα και σας απαλλάσσει από τις ανεπιθύμητες μουτζούρες, ενώ σας διαβεβαιώνει ότι το έργο τέχνης σας δεν θα ξεθωριάσει με τον καιρό. Δεν περιέχει τοξικές ουσίες και έτσι μπορείτε να τα χρησιμοποιούν άφοβα ενήλικες και παιδιά.

Χαρακτηριστικά:
-120 χρώματα
-2 μύτες κάθε μαρκαδόρος (0.4mm - 1 με 2mm)
-5 ανταλλακτικές μύτες brush και 3 λεπτές
-Υδατοδιαλυτό μελάνι
-Στεγνώνουν γρήγορα
-Χωρίς τοξικές ουσίες.

Σημείωση: Χρησιμοποιήστε τα OHUHU sketchbook για καλύτερη ανάμειξη των χρωμάτων με τη βοήθεια του νερού.


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ

Προτείνουμε

To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €