-10%
Κωδικός: 9786185488642

Ο ωκεανός των συναισθημάτων

Συγγραφέας: Fleurette Pépin
Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
17,77 15,99  €

Ο ωκεανός των συναισθημάτων

Πιάσε το τιμόνι και φύγαμε για θάλασσες μακρινές!

Ένα καταπληκτικό και πρωτότυπο βιβλίο-οδηγός για τα συναισθήματα.

Ο μικρός Μαλό ταξιδεύει στον δικό του «ωκεανό» με κυβερνήτες τα συναισθήματα. Διαδοχικά, το τιμόνι παίρνουν η Χαρά, η Λύπη, η Έκπληξη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αποστροφή, και ο Μαλό τούς γνωρίζει απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη!

Παρέα με τους έξι μικρούς καπετάνιους, το παιδί ανακαλύπτει τα συναισθήματά του, μαθαίνει να τα αναγνωρίζει με τρόπο διασκεδαστικό και διαδραστικό, ώστε να τα κατανοεί και να τα διαχειρίζεταικαλύτερα στην καθημερινότητά του.

Οι έξι καπετάνιοι συμβολίζουν τα έξι βασικά συναισθήματα, τα οποία είναι ίδια για όλους και συνθέτουν μια πολύ αξιόπιστη γλώσσα του σώματος. Γεννιούνται μέσα στο μυαλό μας και εκφράζονται με διαφορετικούς τρόπους, αλλά κυρίως με τις εκφράσεις του προσώπου. Για να ζούμε μαζί με τους άλλους, αναπτύσσουμε την ικανότητα να διαβάζουμε τα συναισθήματά τους και να προσαρμόζουμε κι εμείς τη συμπεριφορά μας ώστε να επικοινωνούμε.

Το βιβλίο ξεδιπλώνεται κατά μήκος, σαν ακορντεόν. Κι ενώ οι σελίδες απ’ τη μια πλευρά διηγούνται τη θαλασσινή ιστορία των συναισθημάτων, απ’ την άλλη πλευρά γίνονται ταμπλό για επιτραπέζιο παιχνίδι! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ζάρι και πιόνια (καπάκια ή τουβλάκια ή ακόμα και χρωματιστοί συνδετήρες μάς κάνουν μια χαρά) και το παιχνίδι ξεκινά!

Το πιο διασκεδαστικό εκπαιδευτικό βιβλίο των τελευταίων χρόνων!


Περισσότερες πληροφορίες
Συγγραφέας: Fleurette Pépin
Εικονογράφος: Fleurette Pépin
Εκδόσεις: Φουρφούρι
Σελίδες: 40
Τύπος εξωφύλλου: Σκληρό
Διαστάσεις: 18.5 x 23
Από 3 ετών


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ

Προτείνουμε

To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €