Κωδικός: 474350

Κόλλα για παζλ & χειροτεχνίες Varnish (150ml) - Uhu

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
7,20 €

Κόλλα υγρή κατάλληλη για τη δημιουργία διακοσμήσεων με χαρτοπετσέτες ή άλλα λεπτά υλικά σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες, όπως τερακότα, πηλό, πέτρα, γυαλί, χαρτί, χαρτόνι, πεπιεσμένο χαρτί, Styropor, πλαστικά.

Επίσης, είναι κατάλληλη για τη σκλήρυνση υφασμάτων, την κόλληση παζλ ή κόλληση διακοσμητικής άμμου, ψηγμάτων άμμου, γιρλαντών και glitter.

Ακόμη ενδείκνυται για στεγανοποίηση φωτογραφιών.

Χαρακτηριστικά:
-Κολλάει
-Στεγανοποιεί
-Κάνει φινίρισμα
-Διαυγής όταν στεγνώνει
-Δεν αλλοιώνεται στο φως και αντέχει στην τριβή
-Στεγνώνει γρήγορα.
-Χωρίς διαλύτες
-Κατάλληλη επίσης ως κόλλα για στερεοποίηση παζλ.

Οδηγίες χρήσης:
Το UHU βερνίκι κόλλας είναι εύκολο να εφαρμοστεί με βούρτσα ή σφουγγάρι. Μόλις κόψετε το μοτίβο χαρτοπετσέτας και σηκώσετε την επάνω (τυπωμένη) στρώση, εφαρμόστε ένα βασικό στρώμα της κόλλας στο αντικείμενο και στη συνέχεια, τοποθετήστε το μοτίβο χαρτοπετσέτας πάνω στην κόλλα πριν στεγνώσει και προσεκτικά ισιώστε στη θέση του. Αφήστε να στεγνώσει για λίγο. Τελειώστε με την εφαρμογή κόλλας παντού. Αυτό δίνει την τελική πινελιά στο έργο τέχνης σας και το σφραγίζει επίσης. Φροντίστε ώστε το βερνίκι κόλλας UHU να μην εφαρμόζεται με μεγάλο πάχος, για να περιορίσετε τη συρρίκνωση χαρτιού. Εάν θέλετε να κάνετε κάτι από χαρτί ή κάρτα (π.χ. προσκλήσεις ή ευχετήριες κάρτες), εφαρμόστε μικρές κουκίδες του προϊόντος για να διορθώσετε τα μοτίβα στη θέση τους αντί να εφαρμόσετε μια βασική στρώση του προϊόντος.

Λεκέδες / Υπολείμματα:
Πριν στεγνώσει το βερνίκι κόλλας UHU μπορεί να αφαιρεθεί με νερό στο οποίο μπορεί να προστεθεί λίγο υγρό πιάτων. Αφού στεγνώσει το βερνίκι κόλλας UHU δεν μπορεί να αφαιρεθεί με νερό. Χρησιμοποιήστε ένα διαλύτη όπως ασετόν για να καθαρίσετε τις βούρτσες ή τα σφουγγάρια μόλις στεγνώσει το προϊόν πάνω τους. Τα σωματίδια του προϊόντος μπορούν να αφαιρεθούν από τα δάχτυλα με τρίψιμο ή με πλύση των χεριών επανειλημμένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ κρατήστε την κόλλα μακριά από μικρά παιδιά.

Ποσότητα συσκευασίας: 150ml


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €