Κωδικός: L4CH

Παγούρι αλουμινίου - Chupi (450ml) - Laken Hit Cap

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
14,90 €

Το υπέροχο αυτό παγούρι με χωρητικότητα 450 ml και καπάκι hit cap, θα γίνει αχώριστος σύντροφος για όλες σας τις περιπέτειες.

Τα Laken είναι τα μόνα παγούρια στο εμπόριο που μπορείτε να βασιστείτε και να τα εμπιστευθείτε καθώς είναι κατάλληλα για όλα τα είδη ροφημάτων όπως γάλα, όξινα και με ανθρακικό. Τα Laken είναι τα μόνα παγούρια στο εμπόριο που μπορείτε να βασιστείτε και να τα εμπιστευθείτε καθώς είναι κατάλληλα για όλα τα είδη ροφημάτων όπως γάλα, όξινα και με ανθρακικό. Η Laken, για πάνω από 100 χρόνια, παράγει εξαιρετικής ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον μπουκάλια, θερμός, παγούρια και δοχεία για υγρά και τρόφιμα.

Χαρακτηριστικά:
-Χωρίς BPA, φθαλικές ενώσεις ή άλλες επιβλαβείς ουσίες.
-Μη τοξική εξωτερική επίστρωση
-Εσωτερική επίστρωση από βερνίκι πολυαμιδίου, χωρίς εποξειδική ρητίνη, απόλυτα ασφαλής και πολύ ανθεκτική, που απομονώνει πλήρως το περιεχόμενο και το προστατεύει
-Κατάλληλο για αλκοολούχα ποτά και εσπεριδοειδή
-Δεν διατηρεί ούτε προσδίδει γεύσεις
-Με ένα κενό διάστημα για να γράψετε το όνομα σας
-Επαναχρησιμοποιήσιμο και ανακυκλώσιμο
-Σφιχτό κλείσιμο

Υλικό: Αλουμίνιο με εσωτερική επίστρωση από βερνίκι πολυαμιδίου, χωρίς εποξειδική ρητίνη, απόλυτα ασφαλής και πολύ ανθεκτική, που απομονώνει πλήρως το περιεχόμενο και το προστατεύει. 100% χωρίς BPA, χωρίς φθαλικές ενώσεις, χωρίς τοξίνες.

Ύψος: 19.2 cm |Διάμετρος: 6,4 cm |Βάρος: 115 gr

Χωρητικότητα: 450 ml / 15.2 oz


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €