-10%
Κωδικός: 9789601683980

Αριστούργημα

Συγγραφέας: Θοδωρής Παπαϊωάννου
Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
14,40 12,96  €

Αριστούργημα

Ένας αρχιτέκτονας, ένας ζωγράφος, μία γλύπτρια, ένας ηθοποιός, μία πιανίστα, μία συγγραφέας, ένας χορευτής και ένας φωτογράφος δημιουργούν ο καθένας το δικό του... αριστούργημα. Και όλοι μαζί συναντιούνται στη μαγεία μιας κινηματογραφικής ταινίας.

Ο βραβευμένος συγγραφέας Θοδωρής Παπαϊωάννου παραδίδει ένα ανάλαφρο κείμενο που αφορά μικρούς και μεγάλους, που μας φέρνει αντιμέτωπους με το ερώτημα τι είναι τέχνη και τι είναι ωραίο. Μας μεταφέρει την πίστη αλλά και την αγωνία του καλλιτέχνη την ώρα της δημιουργίας και μας καλεί τελικά να γίνουμε κι εμείς συμμέτοχοι στο παιχνίδι της τέχνης – και στη χαρά της ζωής.

Το κείμενο του Θοδωρή Παπαϊωάννου και η εικονογράφηση του Πέτρου Μπουλούμπαση δίνουν την ιδανική αφορμή για να προκύψει ένα παιγνιώδες μικρό αριστούργημα!

«Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου στο κείμενο υπογράφει ένα εικονογραφημένο φιλοσοφικό δοκίμιο. Ποια είναι τα όρια της τέχνης; Πώς δημιουργεί ένας καλλιτέχνης και πόσο εύκολα μεταβάλλεται μέσα του η ικανοποίηση και η αμφιβολία, ο θρίαμβος και η ακύρωση; Πού τέμνονται οι τέχνες μεταξύ τους; Πώς συνεργάζονται διαφορετικοί άνθρωποι και τέχνες για να συντεθεί ένα έργο τέχνης που υπερβαίνει τους ατομικούς κόσμους;


Περισσότερες πληροφορίες
Συγγραφέας: Θοδωρής Παπαϊωάννου
Εικονογράφος: Πέτρος Μπουλούμπασης
Εκδόσεις: Πατάκης
Σελίδες: 32
Τύπος εξωφύλλου: Σκληρό
Διαστάσεις: 23 x 30
Ηλικία από 5 ετών


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €