Κωδικός: BBL0001

Σφουγγαράκι Makeup - Dino - Legami

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
3,90 €

Αναβαθμίστε τη ρουτίνα ομορφιάς σας με το σφουγγάρι μακιγιάζ Legami Cutie Friends - Dino. Το τέλειο εργαλείο για την εφαρμογή foundation και concealer, αυτό το μαλακό σφουγγάρι είναι εύκολο στη χρήση και απαλό στην αφή, με ακαταμάχητο σχέδιο δεινοσαυράκι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το beauty blender:
Το σφουγγαράκι χαρίζει ένα πιο διάφανο, sheer τελείωμα στο μεικάπ. Είναι πιο χαλαρό και βοηθά στο γρήγορο blending αλλά και στη γρήγορη εφαρμογή.
Το βρέχετε πλήρως μέχρι να φουσκώσει και το πιέζετε ώστε να αποβάλλει το περίσσιο νερό. Με την στρογγυλή/πλατιά επιφάνεια του σπόγγου παίρνετε σε μικρές δόσεις ποσότητα από το υλικό και την εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας ταμποναριστά, χωρίς να το πιέζετε πολύ και κυρίως χωρίς να το σέρνετε. Έτσι θα μπορέσετε να “χτίσετε” σιγά σιγά το foundation, μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή airbrushed κάλυψη.
Με την μύτη του σπόγγου, μπορείτε να παίρνετε μικρές ποσότητες για λεπτά σημεία όπως τη μύτη, το πηγούνι, κάτω από τα φρύδια και κάτω από τα μάτια. Η μύτη του σπόγγου επίσης χρησιμοποιείται για να κάνετε contouring με μεγαλύτερη προσοχή και ακρίβεια, αλλά και για να εφαρμόσετε concealer σε λεπτά σημεία, όπως σπυράκια και σημάδια.
Η φλατ επιφάνεια του, χρησιμοποιείται κυρίως για να κάνετε blending στο foundation.
Η στρόγγυλη επιφάνεια χρησιμοποιείται κυρίως για πούδρες που εφαρμόζετε πατητά.

Πώς να το καθαρίσετε:

Μετά από κάθε χρήση, πλύντε το κάτω από ζεστό τρεχούμενο νερό ενώ συγχρόνως το πιέζετε, ώστε να αποβάλλει τα προϊόντα που έχει απορροφήσει. Αφήστε το να στεγνώσει φυσικά.

Διαστάσεις: 4 x 4 x 6,5 εκ.

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €