Κωδικός: 97005

Λούτρινο ανακάλυψης - Κύβος της Γης - Dolce

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
38,90 €

Ο πανέμορφος κύβος δραστηριοτήτων της νέας συλλογή «Earth» της αγαπημένης μας εταιρείας Dolce, είναι ο τέλειος σύντροφος εκμάθησης για το παιδί είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε εν κινήσει. Τα όμορφα και πολύχρωμα ανάγλυφα υφάσματα, με τα γήινα μοτίβα, θα κρατήσουν τα μωρά απασχολημένα και θα κινήσουν την περιέργεια τους. Κάθε πλευρά του κύβου έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει στο παιδί μια διαφορετική, ενδιαφέρουσα δραστηριότητα που αποσκοπούν στο να εξασκήσουν την αντίληψη και τις δεξιότητές του, μέσω του παιχνιδιού. Ανακαλύψτε όλους τους μικρούς φίλους της σειράς «Earth» όπως ο Oliver η μικρή κουκουβάγια που έχει κρυφτεί στη φωλιά του και η Laura το χαριτωμένο σαλιγκαράκι! Ο κύβος διαθέτει επίσης μασητικό σιλικόνης, καθρέφτη, άβακα, κουδουνίστρα και πολλά άλλα, για επιπλέον διασκέδαση. Τα μωρά θα λατρέψουν τους ήχους που μπορούν να παράγουν με το κύβο, ενώ τα έντονα χρώματά του, τους είναι ιδιαίτερα ελκυστικά. Ένας υψηλής ποιότητας παιχνίδι που διακρίνεται για τον ασφαλή σχεδιασμό του, που σημαίνει ότι τα μωρά μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετικά μέρη του ως οδοντοφυΐες χωρίς κίνδυνο.

Γιατί τα παιδιά αγαπούν αυτό το παιχνίδι:
- Ήχοι: Τα παιδιά θα χαρούν να δημιουργήσουν μουσικούς ήχους.
- Χρώμα: Η παραλλαγή του χρώματος το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό για τα μωρά με περιέργεια.
- Υλικό: Ένας υψηλής ποιότητας, ασφαλής σχεδιασμός σημαίνει ότι τα μωρά μπορούν να χρησιμοποιήσουν διαφορετικά μέρη του παιχνιδιού ως οδοντοφυΐας.

Εκπαιδευτικά οφέλη:
Ο σχεδιασμός 3D βοηθά τα νήπια να διακρίνουν διαφορετικά μοτίβα με απτικό παιχνίδι
- Βοηθά στη σύνδεση των κινητικών δεξιοτήτων με την ακουστική μάθηση με το τρίξιμο, το κροτάλισμα και το τράβηγμα του δονούμενου φύλλου.
- Η οπτική μάθηση προκαλείται μέσω της αντίληψης των χρωμάτων και των διαδοχικών χαντρών.

Άλλα χαρακτηριστικά:
- Μαλακά μέρη για χρήση ως παιχνίδι οδοντοφυΐας.
- Μη Τοξικό (Χωρίς Φορμαλδεΰδη, Χωρίς BPA)

Διαστάσεις: 19 x 21 x 19 εκ.

Ηλικία από 0 μηνών

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €