Κωδικός: 745240329596

Μαθαίνω Ορθογραφία Παίζοντας: Γ & Δ Δημοτικού, Λεξιλόγιο ορθογραφία & Οικογένειες λέξεων (317κάρτες)

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:

Περιλαμβάνει όλο το λεξιλόγιο της ύλης Γ’ και Δ’ Δημοτικού και επιπλέον λέξεις: την ορθογραφία των λέξεων, την προέλευσή τους (όπου χρειάζεται, προκειμένου να βοηθήσει το παιδί να εμπεδώσει την ορθογραφία τους), την ανάλυσή τους σε συνθετικά (εφ’ όσον είναι σύνθετες) και τις συγγενικές τους λέξεις. Καθώς επίσης και κάρτες επιπλέον λέξεων που προτείνονται για αυτή την ηλικία.

Επιπλέον, οι λέξεις δίνονται μέσα σε προτάσεις ώστε να εμπεδώνεται το νόημά τους από το παιδί.

Έχει 2 επίπεδα δυσκολίας:
Η δομή των καρτών του παιχνιδιού είναι τέτοια, ώστε μπορούν: να παίξουν παιδιά μεταξύ τους, και μάλιστα με τρεις διαφορετικούς τρόπους, να παίξει γονέας ή εκπαιδευτικός με το παιδί, να αξιοποιηθούν από δάσκαλο/δασκάλα μέσα στην τάξη και να διαβάσει το παιδί μόνο του (με τη μέθοδο των flashcards).

Το εκπαιδευτικό αυτό παιχνίδι παίζεται με 3 διαφορετικούς τρόπους:
1.Διπλή αποστολή: Μπορείς να βρεις πώς γράφεται η λέξη και μετά να βρεις μία λέξη τις ίδιας οικογένειας; Αν ΝΑΙ, κερδίζεις το ΜΠΡΑΒΟ. Ή διάβασε το πίσω μέρος της κάρτας για να μάθεις τα πάντα και την επόμενη φορά να είσαι νικητής.
2. Βρες το σωστό: Βρες πώς γράφεται η λέξη και κέρδισε! Δεν το θυμάσαι; Κοίταξε στο πίσω μέρος της κάρτας
3. Βρες 3: Αν σου διαβάσουν μία λέξη, μπορείς να βρεις άλλες 3 της ίδιας οικογένειας; Γνώρισε τις οικογένειες λέξεων και διαπίστωσε ότι αν μάθεις πώς γράφεται μία λέξη, έχεις ήδη μάθει την ορθογραφία πολλών άλλων λέξεων.

Περιεχόμενα: 317 κάρτες λεξιλογίου, 24 καρτελάκια επιβράβευσης και ένα πουγκί για εύκολη μεταφορά καρτών.

Ηλικία από 8 ετών

22,00 €Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top