Κωδικός: 895894

Επιτραπέζιο - Δρά-κος - Auzou

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:

Τα περίεργα παιδιά που λατρεύουν να παίζουν (και να κερδίζουν!) θα λατρέψουν αυτό το πρωτότυπο και διασκεδαστικό παιχνίδι της αγαπημένης μας γαλλικής εταιρίας Auzou. Ένα φανταστικό παιχνίδι λογικής και απάτης, που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων! Διαλέξτε πιόνι και το παιχνίδι ξεκινά! Γίνε ο πρώτος μικρός δράκος που θα καταφέρει να ξεπεράσει την πρόκληση του ηφαιστείου και θα φτάσει στον πολυπόθητο θησαυρό! Προσοχή όμως!

Στην πορεία για την κορυφή υπάρχουν πολλές παγίδες ενώ οι αντίπαλοί σου προσπαθούν να σε σαμποτάρουν σε κάθε σου βήμα, δημιουργώντας ποτάμια λάβας για να σε επιβραδύνουν, προκαλώντας σεισμούς που φέρνουν τα πάνω κάτω, και πολλά άλλα! Ευτυχώς όμως υπάρχει και ο καταπέλτης, που αν είσαι τυχερός θα σε βοηθήσει να εκτοξευθείς και να επιστρέψεις στο παιχνίδι, συνεχίζοντας το δρόμο σου για την κατάκτηση του θησαυρού! Το παιχνίδι Δρά-Κος, εμπνεύστηκε ο Roberto Fraga, διακεκριμένος σχεδιαστής επιτραπέζιων παιχνιδιών για παιδιά και βραβευμένος με το βραβείο Kinderspiele, ενώ την εικονογράφηση επιμελήθηκε ο Alexandre Roux.

Περιλαμβάνει: 8 ταμπλό διπλής όψεως και διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας, 1 ποτάμι λάβας, 10 πλακάκια κίνησης, 5 πλακίδια «δίχτυ», 1 πλακίδιο «καταπέλτης», 1 ξύλινο ζάρι, 5 ξύλινοι δράκοι.

Κατάλληλο για 2 έως 5 παίκτες

Ηλικία από 5 ετών


25,00 €Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top