Κωδικός: 9789604937912

Το τρενάκι της Αλφαβήτας: Βιβλίο & παζλ (26κ.)

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:

Ανέβα στο τρενάκι της αλφαβήτας και διασκέδασε μαθαίνοντας τα γράμματα! Το βιβλίο παρουσιάζει τα ζώα με το όνομά τους ανάλογα με τον τόπο όπου ζουν, ενώ στο παζλ εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά με βάση το αρχικό τους γράμμα. Παίζοντας λοιπόν με το τρενάκι της αλφαβήτας, τα παιδία περνούν τον χρόνο τους ευχάριστα και δημιουργικά και ταυτόχρονα μαθαίνουν τα γράμματα, ώστε να μπορούν στο μέλλον να γράφουν και να διαβάζουν.
Κάθε σαλόνι έχει μια δραστηριότητα για να μάθει το παιδί τα γράμματα με διασκεδαστικό τρόπο. Τα ζώα του βιβλίου ζουν σε διάφορα μέρη σε όλον τον κόσμο: Στο δάσος, στη ζούγκλα, στη θάλασσα, στον αέρα και στο αγρόκτημα. Το παιδί μαθαίνει τα γράμματα από τα ονόματα των ζώων. Το παζλ εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα του παιδιού και το μαθαίνει να βάζει τα γράμματα με αλφαβητική σειρά. Σε κάθε κομμάτι του παζλ εικονίζεται ένα ζώο και στο πίσω μέρος είναι γραμμένο το όνομά του γράμμα σε κεφαλαίο και μικρό!

Το κουτί περιέχει: Ένα βιβλίο με τα γράμματα της αλφαβήτα, ένα παζλ με 26 κομμάτια και έναν πίνακα με όλα τα γράμματα -κεφαλαία και μικρά- της αλφαβήτας.

Ηλικία από 3 ετών

16,90 €Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top