-10%
Κωδικός: 023565-2

Τα κλειδιά της ευτυχίας (Οδηγός Βέλτιστης Χρήσης) - Sunshine Yellow - EarlyLifeNotes

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
21,65 19,49  €

Τα κλειδιά της ευτυχίας” είναι ένα ημερολόγιο προσωπικής ανάπτυξης και θετικής σκέψης για ενήλικες. Ο σχεδιασμός και οι ερωτήσεις του έχουν βασιστεί κυρίως σε αρχές της θετικής ψυχολογίας και της γνωσιακής-συμπεριφοριστικής ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης με στόχο την ενίσχυση των χαρακτηριστικών και την ανάπτυξη συμπεριφορών και δεξιοτήτων που σχετίζονται με το αίσθημα πληρότητας και ευτυχίας του ατόμου.

Πιο συγκεκριμένα...... στην εισαγωγή του ημερολογίου παρουσιάζονται και επεξηγούνται οι βασικοί άξονες που έχουν συσχετιστεί βιβλιογραφικά με τη λειτουργικότητα, την ψυχική υγεία και την εσωτερική ισορροπία. Με βάση αυτούς τους άξονες ακολουθούν, στο δεύτερο μέρος, οι σελίδες καταγραφής του ημερολογίου με ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να παρατηρήσετε καλύτερα τις σκέψεις και τις συμπεριφορές σας, να αυτοδιορθωθείτε, να στρέψετε την προσοχή σας στα όμορφα γεγονότα της ημέρας σας, να θέσετε στόχους και να παρακολουθήσετε τη διαδικασία υλοποίησής τους, να φροντίσετε τον εαυτό σας, να σκεφτείτε θετικά και τελικά να το ανακαλύψετε κι εσείς: η ευτυχία κρύβεται μέσα μας!

Το ημερολόγιο συνοδεύει ένας "Οδηγός Βέλτιστης Χρήσης", γεμάτος με συμβουλές και κατευθύνσεις, για να πετύχετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα σε αυτήν την προσπάθεια αυτοβελτίωσης!


Περισσότερες Πληροφορίες
Συγγραφέας: Νικολέττα Γεωργίου
Εκδόσεις: EarlyLifeNotes
Σελίδες: 200
Διαστάσεις: 15 x 21 εκ.
Για Ενήλικες


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ

Προτείνουμε

To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €