Κωδικός: 9789601698069

Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση (Απελευθέρωση μέσα από τα μάτια του Κρίστιαν)

SALE
Συγγραφέας: E. L. James
Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
24,00 21,60  €

Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι: Απελευθέρωση (Απελευθέρωση μέσα από τα μάτια του Κρίστιαν)

Η "Απελευθέρωση" είναι το τρίτο και τελευταίο μέρος της πιο διάσημης ερωτικής ιστορίας του καιρού μας μέσα από τα μάτια, τις σκέψεις, τα όνειρα και τους εφιάλτες του Κρίστιαν Γκρέυ. Η E L James μας παρασύρει στον συγκλονιστικό αισθησιασμό των Πενήντα Αποχρώσεων.
Είμαστε καλεσμένοι στον γάμο της δεκαετίας, όπου ο Κρίστιαν Γκρέυ θα κάνει γυναίκα του την Αναστάζια Στιλ. Είναι όμως πραγματικά κατάλληλος για γάμο; Ο πατέρας του δεν είναι πολύ σίγουρος, ο αδερφός του θέλει να οργανώσει ένα αξέχαστο εργένικο πάρτι και η μνηστή του δεν εννοεί να δώσει όρκο υπακοής…
Το πάθος του ζευγαριού είναι πιο δυνατό και βαθύ από ποτέ, αλλά το ανυπάκουο πνεύμα της Άνα συνεχίζει να διεγείρει τους σκοτεινότερους φόβους του Κρίστιαν και να δοκιμάζει την ανάγκη του για έλεγχο.
Καθώς παλιοί ανταγωνισμοί και αντιπαλότητες γεννούν νέους κινδύνους και για τους δυο τους, ένας κακός υπολογισμός απειλεί να τους απομακρύνει βίαια τον έναν από τον άλλο.
Μπορεί ο Κρίστιαν να ξεπεράσει τους εφιάλτες της παιδικής του ηλικίας και τις αγωνίες των νεανικών του χρόνων, για να σωθεί; Μπορεί ο Κρίστιαν τελικά να απελευθερωθεί;


Περισσότερες πληροφορίες
Συγγραφέας : E. L. James
Εκδόσεις : Πατάκης
Σελίδες: 968
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό
Διαστάσεις: 14 x 21

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €