Κωδικός: 9789601421889

Όλα όσα χρειάζομαι πραγματικά να ξέρω τα έμαθα στο νηπιαγωγείο

SALE
Συγγραφέας: Robert Fulghum
Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
12,12 10,91  €

Όλα όσα χρειάζομαι πραγματικά να ξέρω τα έμαθα στο νηπιαγωγείο

H φαντασία είναι ισχυρότερη από τη γνώση. O μύθος είναι πιο ισχυρός από την ιστορία. Tα όνειρα είναι πιο ισχυρά από τα γεγονότα. H ελπίδα κερδίζει πάντα την εμπειρία. Tο γέλιο είναι η μόνη θεραπεία για τη θλίψη. Και η αγάπη είναι ισχυρότερη από όλα.

Μπορεί να μη συνειδητοποιείτε την αξία σας, αλλά είστε πιο σημαντικοί από ό,τι νομίζετε. Υπάρχουν πάντα εκείνοι που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς εσάς.

Το θέμα είναι ότι εσείς δε γνωρίζετε πάντα ποιος είναι αυτός που σας χρειάζεται. Είναι το πνεύμα εδώ που μετράει. Ο χρόνος μπορεί να τρέχει, το όχημα μπορεί να είναι παράξενο ή απροσδόκητο. Όμως, αν το όνειρο κρατηθεί ζωντανό στην καρδιά και η φαντασία χρησιμοποιηθεί σε ό,τι σας απασχολεί, όλα είναι δυνατά.

Το Όλα Όσα Χρειάζομαι Πραγματικά να Ξέρω τα Έμαθα στο Νηπιαγωγείο ξεχειλίζει από την ίδια την ουσία της ζωής και τη σημασία που υπάρχει ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Ίσως στο σύγχρονο, χαοτικό, γεμάτο προκλήσεις κόσμο, αυτά τα απλά κείμενα να έχουν ακόμα βαθύτερη απήχηση, καθώς οι αναγνώστες ανακαλύπτουν ότι στα καθημερινά γεγονότα κρύβονται πανανθρώπινα ερωτήματα.

Όλα όσα πραγματικά χρειάζομαι να ξέρω για το πώς να ζω και το τι να κάνω και το πώς να είµαι τα έµαθα στο νηπιαγωγείο. Να λοιπόν τα πράγµατα που έµαθα: Να µοιράζεσαι τα πάντα. Να παίζεις τίµια. Μη χτυπάς τους ανθρώπους. Να βάζεις πάλι τα πράγµατα εκεί που τα βρήκες. Να καθαρίζεις αυτά που λέρωσες. Μην παίρνεις πράγµατα που δεν είναι δικά σου. Ζήτα συγγνώµη όταν βλάψεις κάποιον. Όταν βγαίνετε έξω στον κόσµο, να προσέχετε τα αυτοκίνητα, να κρατιέστε χέρι χέρι και να µη χωρίζεστε.


Περισσότερες πληροφορίες
Συγγραφέας: Robert Fulghum
Εκδόσεις: Λιβάνη
Σελίδες: 239
Διαστάσεις: 14 x 21 εκ.

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €