Κωδικός: 00-04776

Οριγκάμι - Φωτεινός Μονόκερος - 4M

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:

Φτιάξε έναν γιγάντιο ολογραφικό φωτεινό μονόκερο οριγκάμι ύψους 28εκ. Άφησε τη φαντασία σου να καλπάσει ελεύθερη στον κόσμο του φανταστικού!

Παρατηρήσεις: 
1. Τα ολογραφικά χαρτιά οριγκάμι είναι ειδικά σχεδιασμένα. Όλες οι γραμμές αναδίπλωσης είναι προτυπωμένες στο χαρτί. Πρέπει απλώς να ακολουθήσετε τις γραμμές για να διπλώσετε το χαρτί. Φτιάξτε έναν τέλειο μονόκερο οριγκάμι!
2. Πριν ξεκινήσετε, διπλώστε και ξεδιπλώστε όλες τις διαγώνιες και τις κεντρικές γραμμές στο χαρτί οριγκάμι. Στη συνέχεια επαναλάβετε από την άλλη πλευρά του χαρτιού. Με αυτόν τον τρόπο οι προτυπωμένες γραμμές αναδίπλωσης είναι πιο διαχειρίσιμες όταν τις διπλώνετε.
3. Υπάρχουν επίσης διάτρητα σχέδια με αστέρια και καρδιές στο χαρτί οριγκάμι. Είναι χρήσιμα στον προσανατολισμό του αναδιπλωμένου χαρτιού. Να ελέγχετε πάντα τα διάτρητα σχήματα στις οδηγίες για να βεβαιωθείτε ότι η θέση του οριγκάμι σας είναι σωστή.
4. Το οριγκάμι αποτελείται από δύο μέρη: το μπροστινό σώμα και το πίσω σώμα. Ακολουθήστε τις οδηγίες.

Περιλαμβάνει: 2 ολογραφικά φύλλα οριγκάμι, σετ υποστηρικτικές κάρτες, καλώδιο με 5 λαμπτήρες, βάση για τους λαμπτήρες, αυτοκόλλητα μάτια και διακοσμητικά, πίροι και δακτύλιοι, κολλητική ταινία και λεπτομερείς οδηγίες. 

Απαιτείται αλλά δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη συσκευασία: ένα μικρό σταυροκατσάβιδο, ψαλίδι, 2 μπαταρίες 1,5 V AA.

Ηλικία από 5 ετών.

15,00 €Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top