Κωδικός: SP.20.290.0003

Παιχνίδι Μνήμης - Δεινόσαυροι - KidsLab

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:

Πόσο καλά μπορείτε να θυμηθείτε αντικείμενα που έχετε ξαναδεί; Αν σας ρωτούσαν, ποιός ήταν ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος που έζησε ποτέ τι θα απαντούσατε; Παίξτε μαζί με όλη την οικογένεια αλλά και τους φίλους σας, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, για όλες τις ηλικίες, που θα εξασκήσει τη μνήμη σας και θα οξύνει την παρατηρητικότητά σας.

Η συσκευασία περιέχει 48 τετράγωνες κάρτες και οι κανόνες είναι απλοί: Σχηματίζετε ένα τετράγωνο με τις κάρτες γυρισμένες ανάποδα (με τη φωτογραφία προς τα κάτω).
Κάθε παίκτης αναποδογυρίζει δύο κάρτες. Όποιος βρει δύο όμοιες τις κρατάει. Αν οι φωτογραφίες δεν είναι όμοιες τις ξαναγυρίζει προς τα κάτω. Οι παίκτες πρέπει να συγκρατήσουν στη μνήμη τους τις θέσεις των καρτών, ώστε όταν έρθει η σειρά τους να ανοίξουν όσο το δυνατόν περισσότερα ζευγάρια. Νικητής ανακηρύσσεται ο παίκτης που στο τέλος θα έχει κερδίσει τις περισσότερες κάρτες.

Αλλά το παιχνίδι δεν σταματά εδώ! Με το παιχνίδι μνήμης και γνώσης "Δεινόσαυροι", έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για την εποχή των Δεινοσαύρων, καθώς η συσκευασία περιλαμβάνει και ένα έντυπο με πληροφορίες για γνωστούς και λιγότερο γνωστούς δεινόσαυρους με τα χαρακτηριστικά τους, όπως είναι τα είδη, το μέγεθός τους, η ηλικία, οι διατροφικές τους συνήθειες, τα μέρη και η περίοδος που έζησαν.

Ηλικία από 3 ετών!

14,00 €Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top