Κωδικός: 9786180326161

Σχολομαντείο Μάθημα Πρώτο - Θανάσιμη Εκπαίδευση

SALE
Συγγραφέας: Naomi Novik
Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:

Σχολομαντείο Μάθημα Πρώτο - Θανάσιμη Εκπαίδευση

Αποφάσισα πως ο Ωρίωνας Λέικ έπρεπε να πεθάνει μετά από τη δεύτερη φορά που µου έσωσε τη ζωή. Όλοι λατρεύουν τον Ωρίωνα. Όλοι οι άλλοι, δηλαδή. Γιατί, αν µε ρωτάτε, µμπορεί να κρατήσει τα φανταχτερά μαγικά μάχης για τον εαυτό του. ?εν υπάρχει περίπτωση να µπω στην ομάδα των φαν που τον λατρεύουν σαν θεό. Δε χρειάζομαι τη βοήθειά του για να βγω ζωντανή από το Σχολοµαντείο, όπως αυτοί. Τι να µου πουν οι ορδές των τεράτων και των καταραμένων τεχνουργημάτων, τη στιγμή που το πιο επικίνδυνο πράγμα που υπάρχει στο σχολείο είμαι µάλλον εγώ; Δώστε µου μια ευκαιρία και θα ισοπεδώσω οροσειρές, θα σκοτώσω εκατομμύρια, θα γίνω η σκοτεινή βασίλισσα του κόσμου.
Αυτό τουλάχιστον περιμένει ο κόσμος. Οι περισσότεροι μαθητές εδώ μέσα θα πανηγύριζαν αν ο Ωρίωνας µε σκότωνε σαν εκείνα τα τέρατα που σέρνονται έξω από τις αποχετεύσεις. Μερικές φορές, µου φαίνεται πως θα ήθελαν να γίνω η μοχθηρή μάγισσα που νομίζουν ότι είμαι. Το σχολείο σίγουρα το περιμένει.
Αλλά το Σχολοµαντείο δε θα πάρει αυτό που θέλει από µένα. Ούτε ο Ωρίωνας Λέικ. Μπορεί να µην είμαι η λαμπερή ηρωίδα κανενός, αλλά θα βγω ζωντανή αποδώ μέσα, και θα το κάνω χωρίς να χρειαστεί να σκοτώσω χιλιάδες γι’ αυτό. Αν και σκέφτοµαι σοβαρά να κάνω μια εξαίρεση µόνο για έναν.


Περισσότερες πληροφορίες
Συγγραφέας: Naomi Novik
Εικονογράφηση: Βούλα Αυγουστίνου
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Σελίδες: 448
Διαστάσεις: 14 x 21 εκ.
Από 14 ετών


15,50 13,95  €Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top